Energitilskud

Energitilskud

Ved investering i et nyt ventilations/udsugningsanlæg samt ved energioptimering af et eksisterende anlæg, har I mulighed for, at ansøge om energitilskud. Tilskudsmulighederne er mange og der er en risiko for at overse vigtige detaljer.

Hos Klimablock hjælper vi med at tage kontakt til en ekstern energikonsulent, som udfører alle nødvendige beregninger for jeres virksomhed.

Dansk Energirådgivning fungerer som uvildig rådgiver. De analyserer og screener potentielle energispare-projekter for jer. Med deres erfaring og kompetente rådgivning står de til jeres rådighed igennem hele processen. De kender alle mulighederne og står inde for, at I som kunde får energispare-projektet med så kort tilbagebetalingstid som muligt.

Dansk Energirådgivning arbejder ud fra princippet ”No cure, No pay”. Med andre ord, hvis projektet ikke lever op til de ønskede mål, er deres indsats uden omkostninger for jer.

Bemærk: For at kunne opnå tilskud er det en forudsætning, at der foreligger en aftale om salg af energibesparelsen med et selskab eller underleverandør, inden projektet iværksættes – ellers frafalder tilskuddet.

Læs mere på www.danskenergiraadgivning.dk

energitilskud