ARM til PUNKTUDSUGNING

PUNKTudsugning AF SVEJSERØG OG OLIETÅGER

Udsugning af Svejserøg og olietåger kan nemt løses med en brugervenlig og  justervenlig sving/udsugningsarm fra Klimablock.

Klimablock fører den originale Klimablock type SA svingarm som er opbygget af en pantograf med gasfjedre som den bærende del og en sugeslange placeret på siden af armen. Denne opbygning sikrer en meget flexibel og letbevægelig sugearm, hvor der ikke er unødvendigt tryktab i sugeslangen. Det yderste led kan drejes i alle retninger og er forsynet med tætlukkende drejespjæld.

Sugetragten er udført i aluminium med gribekant. Sugetragten er aftagelig, så der er mulighed for at skifte til en anden type sugetragt, uden brug af værktøj.

Svingarm type SA føres i længder med arbejdsradius fra 3 til 8 meter. Fra og med 4 meter er pantografen placeret på en 2-delt eller 3-delt udlæggerarm med fast rør.

Vores svingarms store fleksibilitet gør den anvendelig overalt, hvor der er behov for udsugning af røg, gasser og lignende. Armen kan forsynes med en separat ventilator eller tilsluttes et større centralt udsugningsanlæg.

Ekstraudstyr :

  • Sugetragt med indbygget halogenlampe
  • Sugehoved for længdeudsugning
  • Søjle
  • Alarm

Kontakt os for nærmere information "her".

Download vores brochure omkring suge/sving arme her:
Skærmbillede 2023-03-17 134951