Vores Profil

En moderne virksomhed

Uanset om du søger efter en løsning der omhandler udsugning i værksted, en svejsearm eller procesventilation så har MultiAir en løsning. MultiAir er en lille, top moderne virksomhed med stor erfaring. Vi har erfarne medarbejdere, som gennem mere end 35 år har været ansvarlig for projektering, levering og montering af effektive løsninger af procesventilation til træ-, plast-, jern- og metalvirksomheder. Vores erfaringer danner grundlaget for seriøse og kundetilpassede løsninger, der tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov.  Så uanset om det drejer sig om udsugning i værksted eller installation af stort anlæg med procesventilation så kontakt MultiAir for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Læs mere om vores forskellige arbejdsområder her.

Vi har alle tekniske forudsætninger – kapacitet, viden og erfaring fra løsningen af mange succesfyldte opgaver i både indland og udland. Herudover har vi noget, der måske er endnu vigtigere. Vi har nemlig evnen og ikke mindst viljen til at samarbejde. Et andet sted hvor MultiAir adskiller os fra andre leverandører af industriventilation, er vores konstante fokus på udvikling og innovation . Dette fokus er til stor glæde for vores kunder. Et eksempel på dette, er vores udvikling af automatspjældet, som sikre at der spares på energien.  Dermed sikre vi vores kunder lavere driftsomkostninger. Desuden er MultiAir med i et EU SME udviklingsprojekt der betyder at vi snart vil kunne præsentere endnu et banebrydende nyt produkt.

udsugning værksted

VORES ERFARING – DIN STYRKE

Gennem årene har vi arbejdet sammen med både små og store virksomheder i mange forskellige brancher og nicheproduktioner. Det har givet os en solid erfaring med forskellige arbejdsprocesser og problematikker. Vores erfaring kombineret med vores mulighed for at levere fleksible og tilpassede løsninger er en stor styrke. Derfor har vi stor succes med at skabe det helt optimale indeklima – til gavn for virksomheden og medarbejderne. Læs nogle eksempler på nogle løsninger vi har lavet her.

Når vi har leveret et anlæg, følger vi op med løbende evaluering. Det styrker vores erfaring – og sikrer samtidig at løsningen hele tiden følger med virksomhedens udvikling og behov.

Hvis du har brug for mere viden om industri- og procesventilation, f.eks. lovkrav og energitilskud så besøg vores vidensbase.

Klima Block - en klasse for sig selv

Klima Block er stærkt og velkendt navn indenfor proces- og industriventilation. Bag navnet  gemmer sig mere end 70 års erfaring i process udsugning i specielt jernindustrien. Desuden er Klima Block kendt for produkter af høj kvalitet som især patronfilter og svejsearme som MultiAir nu er ejere af.

Historien bag

Historien omkring KLIMA BLOCK og MultiAir starter med en af MultiAirs nuværende ejere, Finn Sandgaard. Han startede oprindeligt DHIAA Vent som købte KLIMA BLOCK tilbage i 2001. Dengang var Klima Block en meget stor spiller inden for Industriventilation, og de havde en kæmpe eksport afdeling, som leverede til hele verden. I 2003 forlod Finn Sandgaard Klima Block som gik konkurs i 2005. Men i 2011 købte MultiAir Klima Block og MultiAir er dermed ejere af Klima Block varemærket

udsugning værksted