Vores Profil

En moderne virksomhed

Uanset om du søger efter en løsning der omhandler udsugning i værksted, en svejsearm eller procesventilation så har Klimablock en løsning.

Klimablock er en top moderne virksomhed med stor erfaring. Vi har erfarne medarbejdere, som gennem mere end 45 år har været ansvarlig for projektering, levering og montering af effektive løsninger af bla. procesventilation til træ-, plast-, jern- og metalvirksomheder. Vores erfaringer danner grundlaget for seriøse og kundetilpassede løsninger, der tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov.  Så uanset om det drejer sig om udsugning i værksted eller installation af stort anlæg med procesventilation så kontakt Klimablock for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Vi har alle tekniske forudsætninger – kapacitet, viden og erfaring fra løsningen af mange succesfyldte opgaver, i både indland og udland. Herudover har vi noget, der måske er endnu vigtigere. Vi har nemlig evnen og ikke mindst viljen til at samarbejde. Et andet sted hvor Klimablock adskiller sig fra andre leverandører af industriventilation, er vores konstante fokus på udvikling og innovation . Dette fokus er til stor glæde for vores kunder. Et eksempel på dette, er vores udvikling af automatspjældet, som sikre at der spares på energien.  Dermed sikre vi vores kunder lavere driftsomkostninger.

udsugning værksted

VORES ERFARING – DIN STYRKE

Gennem årene har vi arbejdet sammen med både små og store virksomheder i mange forskellige brancher og nicheproduktioner. Det har givet os en solid erfaring med forskellige arbejdsprocesser og problematikker. Vores erfaring kombineret med vores mulighed for at levere fleksible og tilpassede løsninger er en stor styrke. Derfor har vi stor succes med at skabe det helt optimale indeklima – til gavn for virksomheden og medarbejderne. Læs nogle eksempler på nogle løsninger vi har lavet her.

Når vi har leveret et anlæg, følger vi op med løbende evaluering. Det styrker vores erfaring – og sikrer samtidig at løsningen hele tiden følger med virksomhedens udvikling og behov.

Hvis du har brug for mere viden om industri- og procesventilation, f.eks. lovkrav og energitilskud så besøg vores vidensbase.

..eller kontakt os for nærmere information "her".