Hvad koster et driftsstop dig?

Hvad koster et driftsstop?

Når dit firmas automatiseret produktionsanlæg stopper af uforudsete grunde, er det naturligt at spørge "Hvad kommer dette til at koste?" Det korte svar er selvfølgelig: "Alt for meget!" Men der er mange forskellige parametre at tage hensyn til og beregningerne er ofte kompliceret, men det er tydeligt, at driftsstop har en betydning for din virksomheds bundlinje. Her er nogle eksempler på, hvad der er af omkostninger ved ikke-planlagte stop i produktion:

  • I første omgang skal man tænke på hvor mange lønudgifter, der tabes ifb. med et stop i produktionen ved de medarbejdere, der er direkte påvirket af driftsstoppet og som ikke kan producere noget.
  • Ofte vil andre arbejdsstationer dog også blive påvirket, og derfor kan tabte lønudgifter være endnu højere
  • Der vil også være et tab i omsætning
  • Et utilsigtet stop i produktionene kan også påvirke dine kunders tilfredshed og endda tab af kunder
  • Driftsstoppet kan også påvirke dine medarbejdere ved at øge stress og nedsætte arbejdsmoralen

Omkostningerne og konsekvenserne kan derfor være enorme. Så derfor vil det være essentielt for mange firmaer at minimere driftsstop.

Hvordan minimerers driftsstop så?

Hos Klimablock ved vi, hvor betydningsfuld driftsstoppene er for din virksomhed, og vi gør derfor alt for at minimere muligheden for driftsstop forårsaget af problemer med udsugning/ventilation. Kvalitet er et nøgleord hos Klimablock - vi laver langsigtede løsninger, der sikre din virksomheds driftsikkerhed. Derudover tilbyder vi god service og ikke mindst Serviceaftaler, der sikre at dit ventilations-/udsugningsanlæg altid fungerer på bedst mulig måde.

Hvis man tager de mange omkostninger forbundet med driftsstop i betragtning, og sammenligner med udgifterne til en serviceaftale med Klimablock, er Serviceaftalen yderst fordelagtig!

Siden er under opbygning