Klimablock leverer ventilation til klatrehal

multiaklimablock logo

Klimablock leverer ventilationsløsning til klatrehal

Bison Boulders har fået en moderne og energirigtig ventilationsløsning til deres 1050 kvm store klatrecenter

I forbindelse med deres nyetablerede klatrecenter i Søborg havde Bison Boulders brug for et effektivt ventilationsanlæg. Det var vigtigt for Bison Boulders at få en ventilationsløsning, der kan håndtere at der kan være stor forskel på hvor mange besøgende klatrehallen har. I tæt samarbejde fandt Bison Boulders og Klimablock frem til en effektiv og energirigtig løsning, der sikre et godt indeklima, uanset om der er mange eller få besøgende i klatrehallen.

En del af løsningen som Klimablock har leveret til klatrehallen er en krydsveksler, der betyder at Bison Boulders kan genanvende den dyre varme-energi i den luft, der suges ud, grundet den høje virkningsgrad i krydsveksleren, og dermed spare på varmeregningen.

Vil du gerne læse mere om omkring varmegenvinding, og de besparelser det kan give dit firma så se mere her.

Vil du gerne høre mere om hvad Klimablock kan tilbyde dig virksomhed af ventilationsløsninger så står vores eksperter klar til at svare på dine spørgsmål. Ring til os på 97 13 25 00 eller skriv en mail til os. 

Du er også velkommen til at læse mere om os og vores løsninger og produkter på www.multiair.dk

Noget af ventilationen i klatrehallen
Noget af ventilationen i klatrehallen
Krydsveksleren uden for klatrehallen
Krydsveksleren uden for klatrehallen

Læs om flere løsninger

KONTAKT

MultiAir
Industrivænget 3, Lind
DK-7400 Herning
Denmark

Tlf. +45 97 13 25 00
Mail: info@multiair.dk

Web: www.multiair.dk

SOCIALE MEDIER