Klimablock leverer filtersystem til Bording Fronts A/S

Klimablock leverer filtersystem til bording fronts A/S

Bording Fronts A/S har fået en driftssikker og effektiv løsning

Bording Fronts A/S er i træindustrien og har i mere end 40 år været underleverandør til køkken- og møbelindustrien. Bording Fronts A/S laver bl.a. MDF fronter, massivtræs fronter og komponenter.

I forbindelse med en ny lakafdeling i deres produktion, havde Bording Fronts brug for en udvidelse af deres ventilationssystem. I tæt samarbejde med Bording Fronts A/S leverede Klimablock et nyt sneglefilter og en ny industriventilator. Og netop en løsning med sneglefilter er ideel til brug i træindustrien, da det effektivt renser luften for træspåner og pudsestøv. En anden stor fordel ved en løsning med et sneglefilter er, at den eneste bevægelige del i filteret er selve sneglen, hvilket sikre enkel vedligeholdelse og høj driftssikkerhed. MultiAir leverede desuden en ny industriventilator som har høj virkningsgrad, lavt støjniveau og optimal driftssikkerhed.

Produktionschef hos Bording Fronts A/S Ole Mortensen, har efterfølgende udtalt omkring Klimablocks løsning og samarbejdet at Bording Fronts A/S er "fuldt tilfreds".

Vil du gerne høre mere om hvad Klimablock kan tilbyde dig virksomhed af ventilationsløsninger så står vores eksperter klar til at svare på dine spørgsmål. Ring til os på 97 13 25 00 eller skriv en mail til os. 

 

Du er også velkommen til at læse mere om os og vores løsninger og produkter på www.multiair.dk

sneglefilter, bording fronts
Det nye sneglefilter ved Bording Fronts