MultiAir leverer ny ventilationsløsning til Sindal Trappen

MultiAir leverer ny ventilaitonsløsning til Sindal Trappen

Løsningen sikrer Sindal Trappen driftsikkerhed og lavere energiforbrug

Sindal Trappen har produceret kvalitets trapper og gelændere i deres værksted siden 1969. Deres produkter bliver produceret ud fra den enkelte bygnings krav, mål og stil.

I forbindelse med produktionsudvidelse og ny CNC maskine har MultiAir i tæt samarbejde med Sindal Trappen leveret en ny ventilationsløsning, der inkluderer filteranlæg, krydsveksler og rørinstalationer. Denne løsning sikre Sindal Trappen et udsugningsanlæg med høj virkningsgrad  og optimal driftsikkerhed. Krydsveksleren sikre samtidigt et lavere energiforbrug da den dyre varmeenergi kan genanvendes.  Hele anlægget styres automatisk.

Omkring deres nye udsugningsløsning siger Direktør Brian Nielsen "at efter opstart af deres nye udsugningsanlæg fra MultiAir har alt kørt fint."

Vil du gerne høre mere om hvad MultiAir kan tilbyde din virksomed af ventilationsløsninger så står vores eksperter klar til at svare på dine spørgsmål. Ring til os på 97 13 25 00 eller skriv en mail til os. 

Det nye filteranlæg his Sindal Trappen
Den leverede krydsveklser til Sindal Trappen
Ring til os