Klimablock har leveret ventilationsløsning til Superwood A/S

Klimablock har leveret driftssikker ventilationsanlæg til Superwood A/S

Dermed har Superwood A/S fået et driftssikker ventilationsanlæg, der lever op til alle lovkrav og som sikre et optimalt indeklima

Superwood A/S er en dansk virksomhed, der har udviklet og patenteret en teknologi til gennemimprægnering af træ uden brug af tungmetaller og opløsningsmidler.

I forbindelse med en ny afdeling til deres kedelmaskiner har Superwood A/S brug for et nyt sneglefilter samt en kædetransportør, der kan føre overskydende spåner fra produktionen til en eksisterende silo. I tæt samarbejde med Superwood leverede Klimablock deres nye udsugningsløsning, der er driftssikker og som overholder alle gældende lovkrav. Samtidigt er Superwoods medarbejdere sikret et sundt indeklima.

Efterfølgende udtaler Superwoods driftschef, Benny Petersen, at "efter indregulering og aflevering, kører anlægget" og at de er tilfredse med samarbejdet.

Er du i tvivl om lovkrav eller vil du gerne høre mere om hvad Klimablock kan tilbyde din virksomhed af ventilationsløsninger så står vores eksperter klar til at svare på dine spørgsmål. Ring til os på 97 13 25 00 eller skriv en mail til os. 

Du er også velkommen til at læse mere om os og vores løsninger og produkter på www.multiair.dk

Det nye sneglefilteranlæg hos Superwood A/S, leveret af MultiAir
Det nye sneglefilteranlæg hos Superwood A/S, leveret af MultiAir
Den nye kædetransportør  hos Superwood A/S, leveret af MultiAir
Den nye kædetransportør hos Superwood A/S, leveret af MultiAir