Klimablock leverer støvsugeranlæg til Salling Groups nye bageri

Klimablock leverer støvsugeranlæg til Salling Groups nye bageri

Klimablock er underleverandør for Lyngby Entreprise A/S, der står for Salling groups nye bageri. Lyngby Enterprise ønskede et effektiv, alsidigt og sikkert støvsugeranlæg. Valget faldt på Klimablock som leverandør, da de kunne leverer en løsning, der sikre effektiv rengøring med mange mulige sugestationer og et optimalt arbejdsmiljø, uden at der gåes på kompromis med sikkerheden.

Et bageri i den skala som Salling Group bygger, betyder at produktionen ofte vil være meget støvende, og der er derfor behov for en effektiv rengøring for at give det bedste arbejdsmiljø for medarbejderne og for at skåne produktionen bedst muligt.

Klimablock har leveret og installeret et kraftigt støvsugeranlæg der sikrer, at der kan være 4 samtidige brugere uden tab af sugeevne. Samlet set,  er der monteret 55 sugeudtag, der giver stor fleksibilitet i rengøringsprocessen. Alle sugeudtag er med on/off kontakter sådan at anlægget starter og stopper efter den aktuelle brug af anlægget

Med stor fokus på sikkerheden sikrer løsningen at det overskydende mel bliver sendt ud igennem en ATEX-godkendt rotorsluse ned i en container og anlæggets 700 meter rørtræk er jordet hele vejen rundt i fabrikken. Derudover er der monteret en ATEX godkendt kontraklap, der forhindrer eventuelle gnister/eksplosioner i filteret i at brede sig ind i produktionen.

Anlægget er frekvensreguleret, og det betyder at effekten/sugeevnen reguleres i forhold til hvor mange aktuelle brugere der er. Dermed bruges der ikke unødvendig energi og energiforbruget bliver dermed minimeret.

Hvis du gerne vil høre mere om støvsugeranlæg til industrien eller om andre udsugningsløsninger så kontakt Klimablock i dag. Vores eksperter står klar til at svare på dine spørgsmål. Ring til os på 97 13 25 00 eller send os en mail

 

Sugestationen under opbygning
Sugestationen under opbygning
Et af de 55 sugeudtag
Et af de 55 sugeudtag
Et af de 55 sugeudtag