Klimablock laver effektiv og fleksibel udsugningsløsning til HP Byg

Klimablock laver effektiv og fleksibel udsugningsløsning til HP Byg

Klimablock har netop installeret og leveret et komplet udsugningsanlæg til HP Byg i Aalborg. HP Byg er blandt Nordjyllands største bygningsentreprenører og har egenproduktion indenfor beton-, murer- og tømrer/snedker-området. I forbindelse med at HP Byg skulle have et nyt værksted havde de også brug for en ny udsugningsløsning. På grund af HP Bygs byggekompenenter har HP Byg brug for en udsugningsløsning, der kan dele gipsaffald og træaffald op. Så derfor er løsningen et sneglefilter med separat sækketømning for at dele gips og træaffald. Træaffaldet bliver opsamlet i en silo mens gipsaffaldet bliver opsamlet i en pose.

Løsningen inkluderer bl.a. også lokale udsugningstag ved arbejdsstationer, krydsveksler (erstatningsluft) og lavenergiventilator, som er direkte tilkoblet med selvrensende bagudbøjede
blade og aerodynamisk indtag, hvilket betyder høj virkningsgrad, rolig drift og et minimum af slidtage.

Dermed har HP Byg fået en energirigtigt og fleksibel løsningen, der er tilpasset lige det behov som de har. Kontakt Klimablock for at høre mere om de mange muligheder for udsugningsløsninger. Vi har helt sikkert også en løsning der passer lige til din virksomheds behov.

 

Sneglefilteret øverst til venstre, med sækketømningmodul øverst til højre.
Nederst til venstre skjut silo til affald og nederst til højre adskilt pose til gips affald

Sneglefilteret øverst til venstre, med sækketømningmodul øverst til højre.
Nederst til venstre skjult silo til affald og nederst til højre adskilt pose til gips affald

Den effektive udsugningsventilator

Den effektive udsugningsventilator