Tlf. 97 13 25 00

Vores Profil

En moderne virksomhed

MultiAir er en moderne virksomhed med erfarne medarbejdere, som gennem mere end 35 år har været ansvarlig for projektering, levering og montering af effektive ventilationsløsninger til træ-, plast-, jern- og metalvirksomheder. Vores erfaringer danner grundlaget for seriøse og kundetilpassede løsninger, der tager udgangspunkt i grundige beregninger af den enkelte virksomheds behov.

Vi har alle tekniske forudsætninger – kapacitet, viden og erfaring fra løsningen af mange succesfyldte opgaver i såvel indland som udland. Herudover har vi noget, der måske er endnu vigtigere, nemlig evnen og ikke mindst viljen til samarbejde.

1-005

VORES ERFARING – DIN STYRKE

Gennem årene har vi arbejdet sammen med både små og store virksomheder i mange forskellige brancher og nicheproduktioner. Det har givet os en solid erfaring med forskellige arbejdsprocesser og problematikker. Kombineret med vores mulighed for at levere fleksible og tilpassede løsninger, har vi stor succes med at skabe det helt optimale indeklima – til gavn for virksomheden og medarbejderne.

Når vi har leveret et anlæg, følger vi op med løbende evaluering. Det styrker vores erfaring – og sikrer samtidig at løsningen hele tiden følger med virksomhedens udvikling og behov.