Klimablock effektiviserer produktionen ved Sekura Cabins

Klimablock effektiviserer produktionen ved Sekura Cabins

Vores vision, hvis mål er er at beskytte mennesker, natur og produktion mod skadelige efterfølgere fra industrielle processer, starter med miljømæssige forbedringer.

 

Ren luft er nøgleelementet i bæredygtig produktion og gode arbejdsforhold. Støv og røg, der frembringers under bearbejdelsesprocesser, skal opfanges effektivt for at sikre produktkvaliteten, procesudstyrets levetid, sund arbejdsmiljø og overholdelse af lovgivningen.

Produktionsvirksomheder ønsker at øge rentabiliteten, ved at gøre deres aktiviteter så effektive som muligt, uden at gå på kompromis med sikkerheden og naturen. De skal leve op til høje miljø krav og sørge for at medarbejdere er sikrede mod skadelige påvirkninger.

Vores klimabevidste kunder tilpasser sig dette omvekslende verdenssamfund. Dette betyder renere produktion, mere effektive og fleksible produktionssystemer, sikrere arbejdsmiljø og samtidig forbedret rentabilitet.

Klimablock Herning er din samarbejdspartner på alle disse områder – Sådan skaber vi værdi for jer.

Vi tilbyder korrekte rådgivningsløsninger og total leverance af produkter, inden for industriel ventilation, der opfylder høje krav til kvalitet og rentabilitet.

Klimablock Herning ApS