Nemmere rengøring og bedre arbejdsmiljø med et højvakuum anlæg

Nemmere rengøring og bedre arbejdsmiljø med et højvakuum anlæg

tobacco resize

I forbindelse med procesarbejde, hvor der opstår støv eller partikler er det vigtigt både at sikre nemmere rengøring og et optimalt arbejdsmiljø samtidigt med at man som virksomhed skal sikre at rengøringen af maskiner og værktøj kan foretages sikkert og effektivt.  Reglerne forskriver, at det fx ikke er tilladt at feje ved sådanne arbejdsstationer da det blot vil sprede støvet/partiklerne yderligere. Derfor vil et centralt støvsuger anlæg som et højvakuum anlæg klare rengøringen nemt og effektivt via fx trykluftrensningen samtidigt med at man sikre arbejdsmiljøet for ens medarbejdere idet partikler/støv bliver fjernet i den forurenende proces og samlet centralt.

Et højvakuum anlæg er derfor ideelt til brug fx slibeopgaver, lakstøv håndmaskiner mm.

Læs mere om vores højvakuum anlæg her

 

Skriv til os eller ring til vores eksperter på 97 13 25 00