Case Story: Ucomposites A/S

Case story: Ucomposites A/S

Kunde: Ucomposites A/S

Branche: Ucomposites A/S omdanner restprodukter fra fx. produktionen af vindmøllevinger til nye glasfiberprodukter til bl.a. bilindustrien.

Opgave / udfordring: Ved bearbejdning af glasfiber er det vigtigt med god og stabil udsugning og ventilation. Derfor har der været stor fokus på at skabe et sundt og optimalt arbejdsmiljø i Ucomposites produktionsanlæg. Et udsugningsanlæg ved Ucomposites skal ikke kun leve op til gældende krav og regler men også dække Ucomposites specifikke behov. For Ucomposites er det vigtigt at have en troværdige og stabile samarbejdspartnere, og MultiAirs mangeårig erfaring og gode samarbejdsevner har været afgørende i valget af leverandører.

 

MultiAir`s løsning: MultiAir har i tæt samarbejde med Ucomposites levereret og installeret et filteranlæg og ventilatorer, der sikre en høj virkningsgrad, lavt støjniveau og optimal driftssikkerhed.

 

Om samarbejdet udtaler Ucomposites: ”Igennem de sidste mange år har vi brugt MultiAir som sparringspartner og leverandør af løsninger til ventilation og udsugning i vort produktionsanlæg. Vi oplever MultiAir som en god og fleksibel leverandør, der altid reagere omgående og leverer til aftalt tid og pris."

Bent Skov Nielsen

Production Technology Manager, UCOMPOSITES A/S