Case story: Scandinavian Tobacco Group

Case story: Scandinavian Tobacco Group

Kunde: Scandinavian Tobacco Group

Branche: Scandinavian Tobacco Group producerer tobak, cigarer, cigaretter og pibetobak

Opgave: Scandinavian Tobacco Group skal bruge et anlæg, der primært skal kunne rense og rengøre de maskiner, der håndtere tobak og som derfor udsender små partikler. Endvidere betyder det meget for Scandinavian Tobacco Group at kunne samarbejde tæt omkring den rette løsning og at deres leverandør er i stand til at være meget fleksible ift. montering og installation af anlæg således at den daglige proces i produktionsanlægget blev forstyrret mindst muligt.

MultiAir`s løsning: MultiAir leverede et højvakuum anlæg med højeffektive patronfiltre med trykluftrensning, automatspjæld for optimal fordeling af luften og en ringkammerblæser. Installationen af anlægget foregik på Scandinavian Tobacco Groups præmisser og til mindst muligt gene for deres daglige produktion.

Udtalelse fra kunden:

”Vores samarbejde med MultiAir har været en god oplevelse. MultiAir har været meget fleksible og innovative i tilgangen til opgaven hos os og deres valg af løsninger har været de helt rigtige for os. MultiAir har deres egne montører som er en sand fornøjelse at arbejde sammen med, både med hensyn til installationen men også med deres store fleksibilitet i dagligdagen.”

Jesper Jellesmark Madsen

Projectleder & EHS Manager, Scandinavian Tobacco Group