Case Story: Lilleheden A/S

Case story: Lilleheden A/S

Kunde: Lilleheden

Branche: Lilleheden fremstiller, forarbejder og tilpasser limtræsprodukter til større eller mindre byggeprojekter i Danmark og udlandet.

 

Opgave / udfordring:

Lilleheden har samarbejdet med MultiAir i flere år, og dermed har MultiAir lavet adskillige installationer hos Lilleheden. Det er vigtigt for en virksomhed som Lilleheden at have en stabil og yderst effektiv procesudsugning, der kan sikre en optimal produktion samtidigt med at aktuelle krav fra Arbejdstilsynet overholdes. Desuden er det også vigtigt for Lilleheden at have et energirigtigt anlæg.

 

MultiAir`s løsning:

Seneste samarbejde med Lilleheden har været i forbindelse med energioptimering, så derfor har MultiAir sikret at returluft fra eksisterende filteranlæg bliver ført tilbage til produktionshallen via automatiske spjæld og nye rørinstallationer. Lilleheden benytter sig desuden af muligheden for at have en kundespecifik serviceaftale med MultiAir, der sikre hurtig assistance ved eventuelle driftsproblemer.

 

Udtalelse fra kunden:

”Lilleheden har gennem en årrække haft en fast serviceaftale med MultiAir. Høj driftsstabilitet i vores procesudsugning er essentiel for at kunne drive en effektiv limtræsproduktion. I de få tilfælde hvor vi har haft behov for hurtig assistance er vi ikke blevet svigtet. MultiAir er ligeledes vores foretrukne samarbejdspartner i forbindelse med energioptimeringer og nye installationer. Projekter gennemføres til aftalt pris og efter tidsplanen.”

Uffe Andersen

Produktionschef, Lilleheden