Case story: Horn Bordplader

Case story: Horn bordplader

Kunde: Horn Bordplader A/S

Branche: Horn Bordplader laver kvalitets bordplader til bad og køkken.

Opgave / udfordring:

Da Horn Bordplader udvidede deres produktionsanlæg og dermed fik et øget behov for udsugning faldt valget på Multiair som leverandør. Det er vigtigt for Horn Bordplader, at deres nye udsugningsanlæg kan sikre et optimalt arbejdsmiljø for deres medarbejdere, samt være bruger- og energivenligt.

MultiAir`s løsning: I tæt samarbejde med Horn Bordplader leverede MultiAir filteranlæg, ventilatorer og automatspjæld, der sikre Horn Bordplader et udsugningsanlæg med høj virkningsgrad, lavt støjniveau og optimal driftsikkerhed. Endvidere leverede MultiAir et højvakuum anlæg til udsugning fra små håndmaskiner og anlægget består desuden også af et erstatningsluftsystem med krydsveksler, der sikre varmegenvinding og som derfor sparer på energien. Hele anlægget styres automatisk.

Om samarbejdet udtaler kunden:

”I forbindelse med udvidelse af produktionen hos Horn Bordplader, har MultiAir leveret udsugningsanlæg og krydsveksler. Samarbejdet har fungeret tilfredsstillende. MultiAir har løbende udført service, og stillet op ved akutte tilkald. Samarbejdet har i enhver henseende fungeret til vores fulde tilfredshed.”

Michael Weis

Produktionschef, Horn Bordplader