EU SME Udviklingsprojekt

MultiAirs Udviklingsprojekt igennem EU

Hvad er et EU SME Udviklingsprojekt?

EU's udviklingsprojekt for SME (Small and medium-sized enterprises) er en den af EU's store program for forskning og innovation.  Formålet med programmet er, at hjælpe mindre virksomheder til at gennemføre udviklingsprojekter, der kan fremme virksomhedens vækst. Der lægges vækt på at det projekt virksomhederne vælger at fremlægge, er et innovativt, nyt produkt, der markant kan skabe vækst for virksomheden.

Støtteordningen sker via to faser. Fase 1 omhandler en skriftlig ansøgning, der skal bevise projektets/produktets potentiale og inddrage f.eks. markedsundersøgelser og patentrettigheder.

Fase 2 omhandler udvikling og demostration af det nye produkt/projekt og inkludere f.eks. udvikling af prototype, design og test.*

Læs mere om EU SME udviklingsprojekt her:

https://ec.europa.eu/easme/en/sme-instrument

https://www.teknologiudvikling.dk/6484

MultiAirs EU SME udviklingsprojekt

I foråret 2017 gik MultiAir igang med et EU SME Udviklingsprojekt, og vi er stolte over at MultiAir er kommet videre til fase 2, hvilket der kun er 3 virksomheder i Danmark der er. Der har været 6000 ansøgere, så det er en kæmpe blåstempling af vores projekt og en kæmpe støtte til at få lanceret produktet på markedet.

Derfor kan vi også med stolthed glæde os til at lancere et nyt spændende produkt i efteråret 2018.

* Kilde: Teknologiudvikling

udviklingsprojekt