Ring til os på Tlf.+ 45 97 13 25 00
Træffetider: Alle dage fra 8.00-16.00
Skriv til os på info@multiair.dk

Case Story: Ucomposites

Case Story: UCOMPOSITES A/S

Branche: Ucomposites A/S omdanner restprodukter fra fx. produktionen af vindmøllevinger til nye glasfiberprodukter til bl.a. bilindustrien.

Opgave: Ved bearbejdning af glasfiber er det vigtigt med god og stabil udsugning og ventilation, så fokusområdet er at skabe et sundt og optimalt arbejdsmiljø i UCOMPOSITES produktionsanlæg, der ikke kun lever op til gældende krav og regler men som også samtidigt dækker UCOMPOSITES specifikke behov. For UCOMPOSITES er det vigtigt at have en troværdige og stabile samarbejdspartnere, og MultiAirs mangeårig erfaring og gode samarbejdsevner har været afgørende i valget af leverandører.

MultiAirs løsning: MultiAir har levereret og installeret et filteranlæg og ventilatorer, der sikre en høj virkningsgrad, lavt støjniveau og optimal driftssikkerhed.

Om samarbejdet udtaler kunden: ”Igennem de sidste mange år har vi brugt MultiAir som sparringspartner og leverandør af løsninger til ventilation og udsugning i vort produktionsanlæg. Vi oplever MultiAir som en god og fleksibel leverandør, der altid reagere omgående og leverer til aftalt tid og pris.

Bent Skov Nielsen

Production Technology Manager, UCOMPOSITES A/S

 

download

Læs om andre løsninger vi har leveret

Et udvalg kunder vi også har arbejdet sammen med