Ring til os på Tlf.+ 45 97 13 25 00
Træffetider: Alle dage fra 8.00-16.00
Skriv til os på info@multiair.dk

Case Story: Scandinavian Tobacco Group

Case Story: Scandinavian Tobacco Group

Branche: Scandinavian Tobacco Group producerer tobak, cigarer, cigaretter og pibetobak

Opgave: Scandinavian Tobacco Group skal bruge et anlæg, der primært skal kunne renser og rengøre de maskiner, der håndtere tobak og som derfor udsender små partikler. Endvidere betyder det meget for Scandinavian Tobacco Group at kunne samarbejde tæt omkring den rette løsning og at MultiAir er i stand til at være meget fleksible ift. Installationen således at den daglige proces i produktionsanlægget blev forstyrret mindst muligt.

MultiAirs løsning: MultiAir leverede et højvakuum anlæg med højeffektive patronfiltre med trykluftrensning, automatspjæld for optimal fordeling af luften og en ringkammerblæser. Installationen af anlægget foregik på Scandinavian Tobacco Groups præmisser og til mindst muligt gene for deres daglige produktion.

Udtalelse fra kunden:

”Vores samarbejde med MultiAir har været en god oplevelse. MultiAir har været meget fleksible og innovative i tilgangen til opgaven hos os og deres valg af løsninger har været de helt rigtige for os. MultiAir har deres egne montører som er en sand fornøjelse at arbejde sammen med, både med hensyn til installationen men også med deres store fleksibilitet i dagligdagen.”

Jesper Jellesmark Madsen

Projectleder & EHS Manager, Scandinavian Tobacco Group

scan-tob

Læs om andre løsninger vi har leveret

Et udvalg kunder vi også har arbejdet sammen med