Case Story: Bording Fronts

Case Story: Bording Fronts A/S

Branche: Bording Fronts A/S er i træindustrien og har i mere end 40 år været underleverandør til køkken- og møbelindustrien. Bording Fronts A/S laver bl.a. MDF fronter, massivtræs fronter og komponenter.

MultiAir`s løsning: I forbindelse med en ny lakafdeling i deres produktion, havde Bording Fronts brug for en udvidelse af deres ventilationssystem. I tæt samarbejde med Bording Fronts A/S leverede MultiAir et nyt sneglefilter og ny industriventilator. Netop vores sneglefilter er ideel til brug i træindustrien, da det effektivt renser luften for træspåner og pudsestøv. En anden stor fordel ved en løsning med et sneglefilter er, at den eneste bevægelige del i filteret er selve sneglen, hvilket sikre enkel vedligeholdelse og høj driftssikkerhed.  MultiAir leverede desuden en ny industriventilator som har høj virkningsgrad, lavt støjniveau og optimal driftssikkerhed.

Kunden siger: Produktionschef hos Bording Fronts A/S Ole Mortensen, har efterfølgende udtalt omkring MultiAirs løsning og samarbejdet at Bording Fronts A/S er "fuldt tilfreds".

bording fronts logo
sneglefilter, bording fronts
Det nye sneglefilter ved Bording Fronts

Et udvalg kunder vi også har arbejdet sammen med

Ring til os