Ring til os på Tlf.+ 45 97 13 25 00
Træffetider: Alle dage fra 8.00-16.00
Skriv til os på info@multiair.dk

Case Story: Aarhus Tech

Case Story: Aarhus Tech

Virksomhedstype: Erhvervsskole.

Opgave: Anlægget skal sikre at skolens elever kan arbejde i et sikkert arbejdsmiljø, der laver op til Arbejdstilsynets regler, uden at dette går på kompromis med de ønsker og krav som Aarhus Tech selv har. MultiAir har samarbejdet med Aarhus Tech i mange år, og det er bl.a. fordi at MultiAir kan leve op til Aarhus Techs krav om at være en ”seriøs og positiv samarbejdspartner.” En af måderne MultiAir dyrker det gode samarbejde er ved tidligt i forløbet at indgå i en tæt dialog med skolen for at sikre den helt rigtige løsning netop dem.

MultiAirs løsning: MultiAir har ad flere omgang arbejdet sammen med MultiAir, og det seneste projekt har været i forbindelse med etablering og renovering af spånsug i skolens værkstedområder til tømrer- og snedkeruddannelserne. Her har MultiAir leveret og installeret et højvakuum anlæg med patronfiltre, automatiske spjæld til optimal fordeling af luften samt alle rørinstallationer

Om samarbejdet udtaler kunden bl.a.:”MultiAir har i flere omgange været involveret i spånsugningsanlæg og har altid været en seriøs og positiv samarbejdspartner.”

”MultiAir har overholdt aftaler for arbejdets udførelse, været en seriøs med- og modspiller for etablering af de for skolen rigtige løsninger”

Carsten Gye

Bygningschef, AARHUS TECH

aarhus tech

Læs om andre løsninger vi har leveret

Et udvalg kunder vi også har arbejdet sammen med