fbpx

MultiAir byder velkommen til ny salgsingeniør

MultiAir byder velkommen til ny salgsingeniør

Det er med stor glæde at MultiAir kan byde René Riishøjgaard tilbage i folden hos MultiAir. Fra 1. oktober er René klar som salgsingeniør – en stilling han tidligere har haft hos MultiAir og han vil derfor hurtigt blive et stort aktiv for vores salgsorganisation. René er klar på nye udfordringer og glæder sig til at tage sig godt af kommende og eksisterende kunder.

René har en solid baggrund som sælger og salgsingeniør i ventilationsbranchen idet han har 12+ års erfaring og viden om udsugning og ventilation og har flere års erfaring i servicering af ventilationskunder i træ-, plast-, jern- og metalindustrien. Han er vant til at leverer ventilationsanlæg til både større og mindre virksomheder, og står også klar til at hjælpe jeres virksomhed.

Kontakt René og resten af MultiAir her

multiair logo
rene 2
Ring til os