Ring til os på Tlf.+ 45 97 13 25 00
Træffetider: Alle dage fra 8.00-16.00
Skriv til os på info@multiair.dk

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Denne side ejes af MultiAir, Industrivænget 3, Lind, 7400 Herning. Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies. Du kan slette disse cookies via indstillingerne i din browser ( se evt http://minecookies.org/cookiehandtering/ for en guide). Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der er præciseret i oversigten nederst på denne side.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev  og hvis du skriver til os via vores kontaktformular. Ved henvendelse til os via kontaktformular registrerer vi navn , evt. mail og telefonnummer med det formål at kontakte dig.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” nedenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi kan dog ikke garantere for sikkerheden af vores servere eller overførsler mellem vores servere og din computer. Af den grund vil alle oplysninger, som brugere tilvejebringer, ske for deres egen risiko. Du bedes venligst hjælpe os
med at holde dine oplysninger sikre ved at holde din adgangskode og andre kontooplysninger fortrolige.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Du har også krav på, at få udleveret alle informationer Multiair har opbevaret omkring dig i et struktureret, almindeligt anvendt læstbart format, således at du kan sende dine personoplysninger til en anden dataansvarlig.

 

Samtykke og behandling af personoplysninger ift. nyhedsbrev

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og evt. tilbud. Vi registrerer oplysninger såsom din e-mailadresse, navn, titel og firmanavn og oplysningerne om evt. køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os eller været registreret som kunde hos Multiair.

Vi er dataansvarlig for de personoplysninger, der registreres i forbindelse med nyhedsbrev, og vi videregiver ikke disse oplysninger.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@multiair.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Databehandleraftale

Denne hjemmeside hostes af Konceptas A/S, Herning, med hvem Multiair har en databehandleraftale med.

Cookies

Dataansvarlig

Dataansvarlig for MultiAir er Klaus Svendsen, Adm. Direktør, mail: kds@multiair.dk