Tlf. 97 13 25 00

Nye tider og nyt ansigt i MultiAir

Nye tider og nyt ansigt i Multi Air

Nye tider i MultiAir

MultiAir startede for 1,5 års tid siden op på en vækstplan, som blandt andet har været omfattet af et generationsskifte. Ejerne af PRO Elteknik, Karl-Anker Krath og Klaus Svendsen har købt 50% af anparterne i MultiAir. Klaus Svendsen er indsat som Adm. Direktør og er ved roret til hverdag.

Det betyder MultiAir nu tilbyder ”Turn Key Solution”. Hvor vi tidligere kun leverede anlæg og en styretavle, leverer vi i dag anlæg inkl. Fortrådning klar til drift. Det betyder at de udfordringer der typisk er, ved at en ”Hus-elektriker” monterer anlægget forsvinder. Da vi leverer den samlede pakke. Det betyder kunden spare penge, i sidste ende.

Med Klaus Svendsen som ny mand ved roret, har vi planer om vækst. Vi er sikker på vi står meget stærkere i markedet, med vores nye konstellation, hvor vi nu også kan leverer den tekniske del med. Vi kan levere den simple løsning, men kan i den grad også leverer og vejlede kunden i mulige mere tekniske løsninger, for at optimere driften af anlægget. Eksempelvis vise drift status på flow, drift timer, forbrug, mv, på driftslederens pc.

Kort sagt ”TURN KEY SOLUTION

 

Nyt ansigt:

For at forstærke salgsteamet har vi derfor ansat Kent Nørskov, der med sine mange års erfaring i ventilationsbranchen, helt sikkert vil forstærke vores salgsteam.

Så vi håber i der ude i virksomhederne, vil tage rigtigt godt i mod Kent, når han kontakter jer.

Fakta:

Navn:             Kent Nørskov

Alder:             51 år.

Stilling:          Salgsingeniør

Erfaring:        Mere end 30 år i branchen

Nøgleord:      Grundig, punktlig, struktureret, behagelig, vellidt, godt humør

MultiAir Turn Key
dsc_0192